ÇANAKKALE / ÇAN - 23 Eylül Ortaokulu

Kadir ÖZGÜL - Okul Müdürü

1968 Yılında Yenice´nin Haydaroba Köyünde doğdu. İlköğrenimini doğum yerinde tamamladı. Daha sonra Yenice Ortaokulu ve Gönen Ömer Seyfettin Lisesini bitirdi.1994 Yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesin Eğitim Fakültesini bitirerek, aynı yıl Batman´da ilk göreve başladı. 1996-2003 yılları arasında Pazarköy ilköğretim ve Haydaroba ilköğretim okullarında öğretmen ve idareci olarak çalıştı. 2003 yılından itibaren Çan İlçesinde sırasıyla Osman Çaneri İlköğretim Okulu,Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Murat Köse İlköğretim Okulu ve 23 Eylül Ortaokullarında yönetici olarak çalıştı.. 2013 Yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi Denetimi Teftişi ve Planlaması dalında yüksek lisansını tamamladı. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi, Sosyoloji Bölümünü bitirdi. Halen 23 Eylül Ortaokulunda yönetici olarak göreve devam etmektedir.