18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 yılı

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun. Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır. Bu uğurda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ! Bu video 23 Eylül Ortaokulu tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi  106. yıl dönümü anısına hazırlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve okulumuz korosu öğrencilerine teşekkür ederiz.

17.03.2021 2633